ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΠΑΤΣΑΣ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου με θύμα 48χρονο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΠΑΤΣΑΣ: Φωτογραφίες από τη σκηνή του τροχαίου με θύμα 48χρονο

48 ετών είναι το νέο θύμα της ασφάλτου που απεβίωσε σε τραγικό δυστύχημα την Τρίτη 20/12.

Άτυχος άνδρας 48 ετών κατέβηκε από φορτηγό όχημα για να τοποθετήσει κώνους, ούτως ώστε να προειδοποίει τους διερχόμενους οδηγούς για τις εργασίες που αυτός και η ομάδα του θα προέβαιναν. 

Δυστυχώς, η μοίρα του επιφύλασσε άλλα, καθώς διερχόμενο όχημα προσέκρουσε στο φορτηγό με αποτέλεσμα να τον συνθλίψει και να τον ακρωτηριάσει.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Λα Πάτσας στη Λευκωσία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑ ΠΑΤΣΑΣ: Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει – «Κατέβηκε να τοποθετήσει κώνους και τον παρέσυρε το αυτοκίνητο»

Τραγικό θανατηφόρο στη Λακατάμια – Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό αφού πρώτα τον ακρωτηρίασε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE