Θύμα απάτης η Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Τι παρακάλεσε τους φίλους της; ΦΩΤΟ

Θύμα απάτης η Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Τι παρακάλεσε τους φίλους της; ΦΩΤΟ

Δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την παρουσιάστρια του MEGAONE...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 20/12 γνωστοποίησε την απάτη που κάποιοι μηχανοραφουν εις βάρος της, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες της για να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφιλ με το όνομα «Francesca Sebastiana». 

Μάλιστα προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν report το συγκεκριμένο λογαριασμό στο facebook κοινοποιώντας: «Καλημέρα!!! Παρακαλώ όσοι περισσότεροι μπορείτε κάντε report αυτό το ψεύτικο προφιλ!». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE