Θύμα απάτης η Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Τι παρακάλεσε τους φίλους της; ΦΩΤΟ

Θύμα απάτης η Κωνσταντίνα Ευριπίδου! Τι παρακάλεσε τους φίλους της; ΦΩΤΟ

Δυστυχώς κάποιοι επιτήδειοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν την παρουσιάστρια του MEGAONE...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου την Τρίτη, 20/12 γνωστοποίησε την απάτη που κάποιοι μηχανοραφουν εις βάρος της, χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες της για να δημιουργήσουν ένα ψεύτικο προφιλ με το όνομα «Francesca Sebastiana». 

Μάλιστα προέτρεψε τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν report το συγκεκριμένο λογαριασμό στο facebook κοινοποιώντας: «Καλημέρα!!! Παρακαλώ όσοι περισσότεροι μπορείτε κάντε report αυτό το ψεύτικο προφιλ!». 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE