ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Πεζός το θύμα - Τον παρέσυρε και τον διαμέλισε διερχόμενο όχημα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ: Πεζός το θύμα - Τον παρέσυρε και τον διαμέλισε διερχόμενο όχημα

Μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες δεύτερο θανατηφόρο με θύμα πεζό σημειώνεται στο νησί.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρωί της Τρίτης (20/12) στη Λευκωσία νεαρός παρέσυρε 48χρονο επιφέροντας τον θάνατο του ενώ αυτός βρισκόταν έξω από το όχημα του.

Δυστυχώς το πρωί της Τετάρτης (21/12) σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πεζός άντρας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας, παρά την έξοδο των Λειβαδιών.

Ο δρόμος με κατεύθυνση τον κυκλικό κόμβο της Ριζοελιάς έχει κλείσει και οι οδηγοί παρακαλούνται όπως χρησιμοποιούν την έξοδο των Λειβαδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο θανατηφόρο μέσα σε 24 ώρες - Στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου – Λάρνακας αυτή τη φορά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE