Κυπριακό: Η Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο τον Δεκέμβριο - Στο επίκεντρο το μέλλον των συνομιλιών
Η Λευκωσία απαντά θετικά στη νέα ημερομηνία της επίσκεψης – Σταθερή θέση υπέρ της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.

Σε συνέχεια του άρθρου του ThemaOnline, σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρας λόγω των καιρικών συνθηκών, κάτι που φαντάζει αδιανόητο στους φανατικούς θαυμαστές της τραγουδίστριας, οι οποίοι περίμεναν με ανυπομονησία να την δουν, επικοινώνησε μαζί μας η υπεύθυνη του διαφημιστικού τμήματος της Παραμυθούπολης.
Όπως μας εξήγησε η κυρία Γεωργία Τσερκέζου: «Επικοινωνήσαμε με την μετεωρολογική υπηρεσία και μάθαμε ότι οι καιρικές συνθήκες θα είναι άσχημες την ημέρα που είχε προγραμματισμένη συναυλία η Ελένη Φουρέιρα.
Αφού οι πληροφορίες θέλουν τη συγκεκριμένη μέρα να είναι βροχερή και η Παραμυθούπολη βρίσκεται σε εξωτερικό - υπαίθριο χώρο, με τους επισκέπετες να είναι κυρίως παιδιά, αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την ημερομηνία της εμφάνισης της Ελένης Φουρέιρα. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωνεί σύντομα.».
Διαβάστε επίσης: Ακυρώθηκε η συναυλία της Φουρέιρα στην Παραμυθούπολη! Αδιανόητος ο λόγος!
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




