Στην τελευταία του κατοικία οδεύει ο άτυχος Γιάννος Χατζηγιάννης – Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια

Στην τελευταία του κατοικία οδεύει ο άτυχος Γιάννος Χατζηγιάννης – Μαύρα Χριστούγεννα για την οικογένεια

Ένας οικογενειάρχης, ένας βιοπαλαιστής, ένας άνθρωπος του μεροκάματου έφυγε άδικα και πρόωρα από τον κόσμο τούτο χωρίς δική του ευθύνη.

Ο γιος, πατέρας, σύζυγος, αδερφός και φίλος Γιάννος Χατζηγιάννης από τον Τράχωνα και τέως κάτοικος Δευτεράς, έχασε τη ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο την Τρίτη (20/12) στην οδό Κώστα Μισιαούλη στην Λα Πάτσα.

Ήταν γύρω στις 7:45 π. μ της Τρίτης (20/12), όταν ο 49χρονος Γιάννος έφτασε στην συγκεκριμένη οδό με το ημιφορτηγό του ώστε να τοποθετήσει σε παρακείμενο σπίτι εγκαταστάσεις θερμάνσεις.

Ο ίδιος αφού στάθμευσε στην άκρη του δρόμου κατέβηκε από το όχημα του ώστε να τοποθετήσει προειδοποιητικούς κώνους για να αποφύγει την όποια σύγκρουση με διερχόμενα οχήματα.

Δεν τα κατάφερε όμως αφού ένας 20χρονος οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται προσέκρουσε με σφοδρότητα στο ημιφορτηγό και τον άτυχο Γιάννο ακρωτηριάζοντας τον και κόβοντας το νήμα της ζωής του.

Ολόκληρη η Κύπρος βυθίστηκε στο πένθος μιας και ο Γιάννος καταλείπει τρία παιδιά, την σύζυγο του, ενώ οι γονείς του θα βρεθούν στην χειρότερη θέση που μπορεί να βρεθεί κάποιος. Δηλαδή να θάψουν το ίδιο τους το παιδί.

Η οικογένεια αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο Γιάννο την Πέμπτη 22/12/2016 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου (Κάτω Δευτεράς) η ώρα 14:00 μ.μ. και καλεί όσους τιμούν την μνήμη του να παραστούν στην κηδεία.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 1:00μμ

Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Κάτω Δευτεράς.

Καλό ταξίδι Γιάννο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΠΑΤΣΑΣ: Συνελήφθη ο 20χρονος οδηγός του οχήματος

 

 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE