Βερολίνο: Eφοδοι σε δύο διαμερίσματα στο Βερολίνο για εντοπισμό του Τυνήσιου υπόπτου

Βερολίνο: Eφοδοι σε δύο διαμερίσματα στο Βερολίνο για εντοπισμό του Τυνήσιου υπόπτου

Ειδικές αστυνομικές δυνάμεις της Γερμανίας πραγματοποίησαν εφόδους σε δύο διαμερίσματα στην γειτονιά Κρόιτσμπεργκ του Βερολίνου χωρίς όμως να εντοπίσουν τον Τυνήσιο Άνις Άμρι, τον ύποπτο για την επίθεση με φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά, ανέφερε η εφημερίδα Die Welt, επικαλούμενη ερευνητές.

Όπως τόνισε η εφημερίδα οι αρχές πίστευαν ότι ο Άμρι βρισκόταν σε ένα από τα δύο διαμερίσματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να ακινητοποιήσουν έναν άνδρα σε ένα από τα διαμερίσματα που εφόρμησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE