ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι πατέρας και γιος - Καμία σχέση δεν έχουν με τρομοκρατία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ελεύθεροι πατέρας και γιος - Καμία σχέση δεν έχουν με τρομοκρατία

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις ανακρίσεις οι δυο άνδρες.

Καμία σχέση με την τρομοκρατία έχουν οι δυο άνδρες που συνελήφθησαν και ανακρίθηκαν από την Αστυνομία.

Όπως πληροφορούμαστε οι δυο άνδρες, πατέρας και υιός ηλικίας 48 και 20 αντίστοιχα, συνελήφθησαν στα πλαίσια πάταξης, του κοινού εγκλήματος, της Αστυνομίας.

Έγινε έρευνα στα υποστατικά και οχήματα των δυο τους και στη συνέχεια ανακρίθηκαν από τους άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο γιος μάλιστα, ζει και εργάζεται στην Κύπρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Αστυνομία είχε προβεί σε σύλληψη των δυο ανδρών μετά από παρακολούθησή τους, ενώ υπήρξαν υπόνοιες για σύνδεσή των δυο τους με τρομοκρατία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE