Κυκλοφοριακό χάος στην καρδιά της Λευκωσίας – Τι συμβαίνει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κυκλοφοριακό χάος στην καρδιά της Λευκωσίας – Τι συμβαίνει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τεράστια ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Το μόνο ευχάριστο είναι ότι ο λόγος που σχηματίστηκαν οι ουρές αυτοκινήτων στην οδό Φλωρίνης στην Λευκωσία, δεν είναι τροχαίο ατύχημα.

Στην συγκεκριμένη οδό λοιπόν την Πέμπτη (22/12), σε μια ώρα αιχμής (από τις 6:15 το απόγευμα περίπου), επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Ώρα που πολλοί συμπολίτες μας βρίσκονται στον δρόμο για επιστροφή στο σπίτι μετά την δουλειά.

Ο λόγος της μεγάλης ταλαιπωρίας, δεν είναι άλλος από τους κλειστούς δρόμους της οδού Μακαρίου για να γίνει Λεωφόρος Χριστουγέννων, αλλά και των υπόλοιπων δρόμων στην περιοχή όπου υλοποιούνται οδικές εργασίες.

Κάποιοι θα πρέπει να λάβουν περισσότερο υπόψη τον κόσμο, που ταλαιπωρείται άδικα μέσα στους δρόμους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.