Άνω κάτω στον Alpha! Το ερωτικό παιχνίδι πανελίστα με πανελίστρια και τα sms

Άνω κάτω στον Alpha! Το ερωτικό παιχνίδι πανελίστα με πανελίστρια και τα sms

Χαμός, πανικός λέμε...

Όπως αναφέρει ο Νάσος Γουμενίδης στην στήλη του στο gossip-tv.gr, πανελίστρια δεσμευμένη η οποία μάλιστα λέει απο εδώ και απο εκεί ότι πάει για γάμο με τον επι πενταετίας και βάλε σύντροφό της, πιάστηκε στα πράσα απο μοντέλα, δεσμευμένη με πρώην πανελίστα εκπομπής του Alpha Ελλάδος.

Οι δυο τους εδώ και καιρό έπαιζαν μέσω μηνυμάτων απο το δεύτερο τηλέφωνο του πανελίστα. Ένα τηλέφωνο που βρήκε η συμβία του, διάβασε τα μηνύματα και όπως μάθαμε εδώ και λίγο καιρό τον έδιωξε απο κοντά της.

Το πρόβλημα τώρα είναι άλλο, αν η απατημένη μοντέλα ζητήσει τον λόγο απο την μελαχρινή πανελίστρια και αν αυτό οδηγήσει και στον δικό της χωρισμό.

Μπουρλότο λέμε…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.