Μάνα χτυπάει με μανία την 9χρονη κόρη της επειδή μίλησε στον...μπαμπά της - ΒΙΝΤΕΟ

Μάνα χτυπάει με μανία την 9χρονη κόρη της επειδή μίλησε στον...μπαμπά της - ΒΙΝΤΕΟ

Οργή προκαλεί ένα βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Μία μητέρα από τις ΗΠΑ χτυπά αλύπητα την 9χρονη κόρη της στο κεφάλι μέσα στο αυτοκίνητό, επειδή η μικρούλα μίλησε στον πατέρα της όταν εκείνος βρέθηκε στο σχολείο της.

Πλέον, η Άνγκελα Αρμεντάριζ κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο. «Πίστευα πως ήμουν αρκετά δυνατός για να το διαχειριστώ κι έτσι το είδα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», δήλωσε ο πατέρας της 9χρονης, Τζίζους.

Ο ίδιος είχε πάει να δει την κόρη του στο σχολείο της, γεγονός που εξόργισε την εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ξέσπασε τον θυμό της στο κορίτσι.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

LIVE: Ηχούν σειρήνες στο Ισραήλ - Ο IDF εντόπισε εκτόξευση πυραύλων από το Ιράν

Το Ισραήλ συνεχίζει τις αεροπορικές επιδρομές του στο Ιράν, με την Τεχεράνη να απαντά με σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις, και με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί. Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Τραμπ θα αποφασίσει εντός δύο εβδομάδων αν θα επιτεθεί στο Ιράν. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE