Oι πιο τρυφερές αναρτήσεις Αλεξάνδρου-Ευριπίδου για το 2016!

Oι πιο τρυφερές αναρτήσεις Αλεξάνδρου-Ευριπίδου για το 2016!

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 2014 στη Μύκονο επισημοποιώντας τον έρωτα τους.Ένα από τα πιο λαμπερά και ερωτευμένα ζευγάρια της σοουμπιζ είναι ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Είναι από τα ζευγάρια που πολλοί παντρεμένοι κι ανύπαντροι ζηλεύουν, καθώς παρά την “ρουτίνα” του γάμου, αλλά και την έλευση του “Πελαργού” δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί αρνητικά ούτε κατ’ ελάχιστον την σχέση τους, καθώς δείχνουν πιο ερωτευμένοι παρά ποτέ.

Διαβάστε περοσσότερα και δείτε φωτογραφίες στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE