ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Στα λευκά θα ξυπνήσουμε τα Χριστούγεννα – Στους -1 η θερμοκρασία στα ορεινά

ΚΑΙΡΟΣ: Στα λευκά θα ξυπνήσουμε τα Χριστούγεννα – Στους -1 η θερμοκρασία στα ορεινά

Το βράδυ του Σαββάτου 24/12 ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές θα χιονίσει. Τοπικά τα φαινόµενα πιθανό να είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά µέχρι µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθµό υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Την Κυριακή 25/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ στα ορεινά και ηµιορεινά θα χιονίσει. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα επικρατεί παγετός.

Τη ∆ευτέρα 26/12 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές, ενώ το απόγευµα πιθανό να εκδηλωθεί και καταιγίδα. Στις ορεινές και ηµιορεινές περιοχές κατά διαστήµατα θα χιονίζει.

Την Τρίτη 27/12 ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών αλλά σύντοµα θα καταστεί κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την ∆ευτέρα και την Τρίτη ενώ για τη Τετάρτη αναµένεται µικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Απαντά στον Τούρκο ΥΠΕΞ ο ΠτΔ: «Αντιλαμβάνομαι τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, λόγω της αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Επιβεβαίωσε τη συνάντησή του στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ απάντησε και στο Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Κύπρος είναι κέντρο επιχειρήσεων αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας και απομάκρυνσης αμάχων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top