Ήθελε να κάνει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με μεζέ ο 43χρονος Παραλιμνίτης – Τα είχε κρυμμένα στο σπίτι του τα απαγορευμένα!

Ήθελε να κάνει Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με μεζέ ο 43χρονος Παραλιμνίτης – Τα είχε κρυμμένα στο σπίτι του τα απαγορευμένα!

Εντοπίστηκαν 86 ξόβεργα και 48 φονευμένα άγρια πτηνά στην οικία του.

Μέλη του Ουλαμού Πάταξης Λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ συνέλαβαν 43χρονο από την επαρχία Αμμοχώστου όταν, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην αυλή της οικίας του, αυτός εντοπίστηκε να καταδιώκει άγρια πτηνά.

Στην κατοχή του εντοπίστηκαν 86 ξόβεργα και 48 φονευμένα άγρια πτηνά, καθώς και μια συσκευή αναπαραγωγής μιμητικών φωνών αγρίων πτηνών.

Ο 43χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου ενώ την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.