Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Βρέθηκαν συντρίμμια του Ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι: Βρέθηκαν συντρίμμια του Ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα

Συντρίμμια του ρωσικού αεροσκάφους ΤU-154 στο οποίο επέβαιναν 91 άνθρωποι και το οποίο χάθηκε από τα ραντάρ σήμερα το πρωί (25/12) μετά την απογείωσή του, βρέθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας και μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικό άρθρο: Ώρες αγωνίας - Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες

"Συντρίμμια του αεροπλάνου ΤU-154 του ρωσικού υπουργείου κμυνας βρέθηκαν σε απόσταση 1,5 χιλιομέτρου από τα παράλια της πόλης του Σότσι, σε βάθος 50 έως 70 μέτρων", ανακοίνωσε το υπουργείο. Ρωσικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα τις υπηρεσίες διάσωσης, μετέδωσαν νωρίτερα ότι μια ομάδα διάσωσης εντόπισε το πιθανό σημείο της συντριβής στη θάλασσα του Σότσι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αεροπλάνο πιθανόν συνετρίβη κατά τη διάρκεια της ανόδου του και είναι απίθανο να υπάρχουν επιζώντες. Δεν ελήφθη κανένα σήμα κινδύνου από το αεροπλάνο, αναφέρουν οι αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE