«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για επιζώντες» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Αμυνας

«Δεν υπάρχουν ενδείξεις για επιζώντες» αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Αμυνας

Το ρωσικό υπουργείο κμυνας ανακοίνωσε ότι "δεν υπάρχουν ενδείξεις για επιζώντες" στο σημείο όπου συνετρίβη την Κυριαή το πρωί το στρατιωτικό αεροσκάφος Tu-154 που είχε 93 επιβαίνοντες και προορισμό τη Λατάκεια της Συρίας, μετά την απογείωσή του από το Σότσι στη Μαύρη Θάλασσα.

"Η περιοχή της συντριβής του Tu-154 έχει καθοριστεί. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για επιζώντες", ανακοίνωσε το υπουργείο κμυνας διευκρινίζοντας ότι επτά πτώματα έχουν βρεθεί στο σημείο της συντριβής στη Μαύρη Θάλασσα. "Δεν υπάρχουν επιζώντες στη Μαύρη Θάλασσα", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ιγκόρ Κονασένκοφ.

Στο αεροπλάνο επέβαιναν 93 άνθρωποι, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν τραγουδιστές, χορευτές και μέλη ορχήστρας της Xορωδίας του Κόκκινου Στρατού Ensemble Alexandrov. Η αεροπορική τραγωδία έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE