Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή της τελευταίας απογείωσης του ρωσικού Τουπόλεφ

Βίντεο - ντοκουμέντο: Η στιγμή της τελευταίας απογείωσης του ρωσικού Τουπόλεφ

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την τελευταία απογείωση του μοιραίου αεροσκάφους της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που συνετρίβη στην Μαύρη Θάλασσα τα ξημερώματα των Χριστουγέννων δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το βίντεο, που δημοσιεύεται στο Russia Today, δείχνει το Τουπόλεφ να απογειώνεται στις 05:25 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), από το αεροδρόμιο Αντλέρ, στο Σότσι, το ρωσικό θέρετρο στην Μαύρη Θάλασσα.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, το σήμα του χάθηκε από τα ραντάρ και το αεροσκάφος συνετρίβη, οδηγώντας στο θάνατο τα 92 άτομα που επέβαιναν σε αυτό.

Επρόκειτο για 64 μέλη της στρατιωτικής χορωδίας Αλεξάντροφ, που ξεκληρίστηκε σχεδόν ολοκληρωτικά, στρατιωτικούς μεταξύ των οποίων ο διευθυντής της χορωδίας Βαλέρι Χαχίλοφ, οκτώ μέλη του πληρώματος, εννέα δημοσιογράφοι, δύο υψηλόβαθμους πολιτικούς αξιωματούχους και την Ελιζαβέτα Γκλίνκα, επικεφαλής μιας πασίγνωστης στη Ρωσία φιλανθρωπικής οργάνωσης, γνωστή και ως «δρ Λίζα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE