Το Πακιστάν απείλησε με πυρηνική επίθεση το Ισραήλ λόγω μιας ψεύτικης είδησης

Το Πακιστάν απείλησε με πυρηνική επίθεση το Ισραήλ λόγω μιας ψεύτικης είδησης

Σε παγκόσμιο κίνδυνο τείνουν να εξελιχθούν οι ψεύτικες ειδήσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο καθώς πριν από λίγες ημέρες παραλίγο να προκαλέσουν πυρηνικό πόλεμο ανάμεσα στο Πακιστάν και το Ισραήλ.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 20 Δεκεμβρίου η ιστοσελίδα AWD News, η οποία όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια «ειδικεύεται» στην κατασκευή ψευδών ειδήσεων, έγραψε ότι ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας δηλώνει πως "αν το Πακιστάν στείλει επίγειες δυνάμεις στη Συρία τότε θα καταστρέψουμε τη χώρα αυτή με πυρηνική επίθεση".

                                                    

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 23 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν Khawaja Mohammad Asif απάντησε μέσω Twitter υιοθετώντας το δημοσίευμα και γράφοντας ότι «το Ισραήλ δεν θα πρέπει να ξεχνά οτι το Πακιστάν διαθέτει και αυτό πυρηνικά».

 

Ευτυχώς το Ισραηλινό υπουργείο Άμυνας αποδείχθηκε πιο ψύχραιμο και αφενός δεν απάντησε στον Πακιστανό υπουργό και αφετέρου ανακοίνωσε ότι τέτοιες δηλώσεις δεν έγιναν ποτέ από τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE