Άλλος ένας «εγκληματίας»! Τα είχε πιει και έκανε τροχαίο -Έστειλε στο νοσοκομείο την έγκυο γυναίκα του και την 3χρονη κόρη του

Άλλος ένας «εγκληματίας»! Τα είχε πιει και έκανε τροχαίο -Έστειλε στο νοσοκομείο την έγκυο γυναίκα του και την 3χρονη κόρη του

Παραλίγο να στερηθεί την οικογένεια του ο 32χρονος από την Λευκωσία. Είχε με πιει και προκάλεσε τροχαίο.

Η ανευθυνότητα που επέδειξε ο οδηγός , έθεσε σε άμεσο κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα τόσο της τρίχρονης κορούλας του, όσο και της 31χρονης εγκυμονούσας συζύγου του, καθώς επίσης και όλων όσων χρησιμοποιούσαν το οδικό δίκτυο.

Ο 32χρονος οδηγός, ενώ οδηγούσε το βράδυ της Δευτέρας 26/12  το αυτοκίνητό του, έχοντας ως επιβάτες τη εγκυμονούσα σύζυγό του και την τρίχρονη κορούλα του, σε λεωφόρο στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Ο 32χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 150μg αντί 22μg και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέτασης αλκοόλης με ένδειξη 134μg αντί 22μg.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 32χρονος οδηγός αρνήθηκε να εξεταστεί.

Η 31χρονη λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Το τρίχρονο κοριτσάκι υπέστη κάταγμα κρανίου και μεταφέρθηκε επίσης στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο παιδοχειρουργικό τμήμα.

Σε αυτό το περιστατικό, η συμπεριφορά που επέδειξε ο οδηγός ήταν και είναι εγκληματική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect