ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ενώνουν δυνάμεις για ένα πολύ σημαντικό σκοπό…

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ενώνουν δυνάμεις για ένα πολύ σημαντικό σκοπό…

Όταν παραμερίσουμε τους οπαδικούς φανατισμούς και στο επίκεντρο βάλουμε τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τον άνθρωπο τότε ΑΠΟΕΛίστες, Ομονοιάτες αλλά και όλοι οι φίλαθλοι της Κύπρου μπορούν να κάνουν θαύματα.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Αυτό το «θαύμα» επιχειρούν να γίνει πραγματικότητα ο ΑΠΟΕΛ, η Ομόνοια και ο Εθνικός Άχνας με την δική μας πάντα συνδρομή, αφού την Τρίτη 27/12 ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων θα δημοπρατήσουν υπογεγραμμένες φανέλες των ποδοσφαιριστών, ώστε να στηρίξουν τον Αντρέα, ένα καρκινοπαθή συνάνθρωπο μας.

Η Φιλανθρωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Food Park City  στις 17:00 – 20:00 στη λεωφόρο Τσερίου 180, στον Στρόβολο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Ύποπτες ενδείξεις για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών – Σε επιφυλακή οι Αρχές, συλλήψεις και εντατικοί έλεγχοι στο Τρόοδος

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας μετά από πληροφορίες για ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης νέων πυρκαγιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE