ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Στην κατάψυξη για τα καλά η Κύπρος – Αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες

Η χαµηλή πίεση, που καλύπτει την περιοχή, υποχωρεί από απόψε αλλά χαµηλή πίεση θα επηρεάσει την περιοχή από το βράδυ της Τετάρτης 28/12.

Το απόγευµα της Τρίτης 27/12 αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, ενώ στα ορεινά τοπικά χιόνι ή χιονόνερο. Θα υπάρχουν όµως και περιοχές µε κυρίως αίθριο καιρό. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στα προσήνεµα µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια ταραγµένη, αλλά στα υπόλοιπα παράλια λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της Τρίτης 28/12  ο καιρός θα καταστεί σε πολλές περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά στα παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά αρχικά, στα δυτικά, ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 2 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 7 στα δυτικά, γύρω στους 6 στα υπόλοιπα παράλια και στους πλην 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Στα ορεινά, τα ηµιορεινά και αργότερα πιθανό και σε κάποιες πεδινές περιοχές, θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Τετάρτη 28/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι συννεφιασµένος. Σταδιακά θα παρατηρηθεί γενική αύξηση των νεφώσεων, µε ενδεχόµενο τοπικών ελαφρών βροχών ή ελαφράς χιονόπτωσης στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και τοπικά µέχρι δυτικοί, αρχικά ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι και στα προσήνεµα ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη και στα δυτικά µέχρι ταραγµένη, αλλά το απόγευµα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη 29/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Από το µεσηµέρι και µετά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα, καθώς και χιόνια, τοπικά στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση.

Την Παρασκευή 30/12ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει περαιτέρω πτώση.

Το Σάββατο 31/12  παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή και µεµονωµένη καταιγίδα. Τοπικά στα ορεινά και τα ηµιορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα, ζημιές και σε οχήματα



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top