Κάτι αλλάζει στην κατάταξη της Εθνικής Φρουράς - Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο

Κάτι αλλάζει στην κατάταξη της Εθνικής Φρουράς - Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο

Η κατάταξη της 2017Α‘ ΕΣΣΟ τον Ιανουάριο του 2017 θα είναι και η τελευταία κατάταξη που θα πραγματοποιηθεί κατά τον μήνα Ιανουάριο, καθόσον με την κλήση της 2018 κλάσης καταργείται η Α’ Εκπαιδευτική Σειρά, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Αμυνας, το οποίο υπενθυμίζει σχετικά τους ενδιαφερόμενους.

Οπως σημειώνει, η κατάταξη θα πραγματοποιείται πάντα για τις επικείμενες κλάσεις μόνο κατά τον μήνα Ιούλιο.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι όσοι στρατεύσιμοι ανήκουν σε κλάσεις, οι οποίες έχουν ήδη κληθεί και οι οποίοι δεν υπηρετούσαν στη Δύναμη κατά την 9η Σεπτεμβρίου 2016, εφόσον καταταγούν για εκπλήρωση ή επανακαταταγούν για συμπλήρωση της υποχρέωσης θητείας τους στη Δύναμη μέχρι το μήνα Ιούλιο του έτους 2019, η πλήρης στρατιωτική θητεία τους μειώνεται σε δεκατέσσερις μήνες, διαφορετικά θα υπέχουν υποχρέωση θητείας δεκαοχτώ (18) μηνών.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE