Κάτι αλλάζει στην κατάταξη της Εθνικής Φρουράς - Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο

Κάτι αλλάζει στην κατάταξη της Εθνικής Φρουράς - Τι ανακοίνωσε το Υπουργείο

Η κατάταξη της 2017Α‘ ΕΣΣΟ τον Ιανουάριο του 2017 θα είναι και η τελευταία κατάταξη που θα πραγματοποιηθεί κατά τον μήνα Ιανουάριο, καθόσον με την κλήση της 2018 κλάσης καταργείται η Α’ Εκπαιδευτική Σειρά, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Αμυνας, το οποίο υπενθυμίζει σχετικά τους ενδιαφερόμενους.

Οπως σημειώνει, η κατάταξη θα πραγματοποιείται πάντα για τις επικείμενες κλάσεις μόνο κατά τον μήνα Ιούλιο.

Επισημαίνεται, επίσης, ότι όσοι στρατεύσιμοι ανήκουν σε κλάσεις, οι οποίες έχουν ήδη κληθεί και οι οποίοι δεν υπηρετούσαν στη Δύναμη κατά την 9η Σεπτεμβρίου 2016, εφόσον καταταγούν για εκπλήρωση ή επανακαταταγούν για συμπλήρωση της υποχρέωσης θητείας τους στη Δύναμη μέχρι το μήνα Ιούλιο του έτους 2019, η πλήρης στρατιωτική θητεία τους μειώνεται σε δεκατέσσερις μήνες, διαφορετικά θα υπέχουν υποχρέωση θητείας δεκαοχτώ (18) μηνών.


Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.