ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση αρπαγής παιδιών διερευνά η Αστυνομία! Πήρε τα δύο αγοράκια και έφυγε μέσω κατεχομένων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπόθεση αρπαγής παιδιών διερευνά η Αστυνομία! Πήρε τα δύο αγοράκια και έφυγε μέσω κατεχομένων

Γυναίκα ηλικίας 41 ετών καταζητείται από την Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση αρπαγής παιδιών από πρόσωπο που ασκεί κοινή κηδεμονία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Αστυνομία, 34χρονος Ελληνοκύπριος κατήγγειλε ότι η πρώην σύζυγος του χωρίς τη συγκατάθεσή του, πήρε τα παιδιά τους, δυο αγόρια ηλικίας 5 ετών και ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, η 41χρονη, με την όποια ασκεί κοινή κηδεμονία των δίδυμων παιδιών τους, στις 20 Δεκεμβρίου, αφού πέρασε στα κατεχόμενα μέσω του οδοφράγματος του Αγίου Δομετίου, αναχώρησε από το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου για την Κωνσταντινούπολη.
 
Η Αστυνομία εξασφάλισε εναντίον της δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

LIVE: Εσπευσμένη επιστροφή του Τραμπ στις ΗΠΑ: Εκκενώστε άμεσα την Τεχεράνη, προειδοποίησε τους Ιρανούς - Εκρήξεις στην ιρανική πρωτεύουσα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εχθροπραξίες μεταξύ Ισραήλ και Ιράν, με τις δύο πλευρές να διαμηνύουν ότι ο πόλεμος θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/6), η Τεχεράνη εξαπέλυσε νέο πυραυλικό κύμα εστιάζοντας στο Τελ Αβίβ και τη Χάιφα και ενώ ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει και για τις δύο πλευρές. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE