Ξεκίνησε καριέρα στην τηλεόραση η κούκλα σύζυγος ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας!

Ξεκίνησε καριέρα στην τηλεόραση η κούκλα σύζυγος ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας!

Είναι νέα, ωραία και ταλαντούχα ενώ από τις πρώτες της εμφανίσεις μπροστά στο γυαλί δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα. Ο σύζυγός της εντυπωσιάζει στα Κυπριακά γήπεδα και αυτή πλέον στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο λόγος για την Μαίρη Ταραλίδη την πανέμορφη σύζυγό του ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας (παλαιοτέρα σε Νέα Σαλαμίνα και Ερμή) Γιάννη Ταραλίδη την οποία εδώ και λίγες μέρες βλέπουμε μέσα από τη συχνότητα του Epsilon Κύπρου (αν και ακόμα ο σταθμός ονομάζεται PLUS) στην εκπομπή «Άνω-Κάτω».

Η Μαίρη παρέα με τον Λούκα Χριστοδουλίδη και την Μαρκέλλα Κωνσαντίνου πλαισιώνουν τους παρουσιαστές Ζωή Αυγουστή και Άλκη Χρίστου και όπως φαίνεται το παρεάκι έχει δέσει ιδανικά.

 Η Μαίρη που στο παρελθόν έχει εργαστεί ως αθλητικογράφος αλλά και ραδιοφωνική παραγωγός απολαμβάνει ιδιαίτερα αυτή τη νέα εμπειρία και τα καλύτερα είμαστε σίγουροι πως έρχονται!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.