ΚΟΡΝΟΣ: Καταζητείται από την Αστυνομία 49χρονος – Συνελήφθη ανήλικη για την ίδια υπόθεση

ΚΟΡΝΟΣ: Καταζητείται από την Αστυνομία 49χρονος – Συνελήφθη ανήλικη για την ίδια υπόθεση

Ανήλικη από την Πάφο συνελήφθη ως ύποπτη για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στον Κόρνο και κλοπής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα της Τρίτης (27/12) καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου από ιδιοκτήτη κατοικίας στο παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον Κόρνο, ότι επιστρέφοντας στο σπίτι του εντόπισε αναμμένα φώτα και έναν άγνωστο άνδρα με μια νεαρή κοπέλα να εξέρχονται από την κατοικία.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν εντός του οχήματος του ιδιοκτήτη της κατοικίας να βρίσκεται μια ανήλικη κοπέλα από την Πάφο.

Επίσης εντός του οχήματος βρίσκονταν διάφορα αντικείμενα που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία. Ο άγνωστος άνδρας κατάφερε να διαφύγει πριν την άφιξη της Αστυνομίας στη σκηνή.

Στο χώρο εντοπίστηκε επίσης ένα όχημα ο ιδιοκτήτης του οποίου κατήγγειλε ότι κλάπηκε στις 18 Ιανουαρίου από ανοικτό χώρο στη Λεμεσό όπου και διαμένει.

Σύμφωνα με την περιγραφή ο άνδρας είναι Ελληνοπόντιος ηλικίας 49 ετών από την Πάφο, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.  

Η Αστυνομία συνέλαβε με δικαστικό ένταλμα την 17χρονη.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.