Μεγάλη διάρρηξη στη Λεμεσό! Παραβίασαν οικία και σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με ασύλληπτα μεγάλο ποσό

Μεγάλη διάρρηξη στη Λεμεσό! Παραβίασαν οικία και σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με ασύλληπτα μεγάλο ποσό

Μεγάλη διάρρηξη χρηματοκιβωτίου με ένα ασύλληπτα μεγάλο ποσό έγινε μεταξύ των ωρών 16:30 – 19:00 της Τρίτης (27/12) σε οικία στην περιοχή του ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η 39χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού από την Ρωσία αντιλήφθηκε ότι υπήρξε θύμα διάρρηξης.

Αμέσως έτρεξε στο δωμάτιο της, διαπιστώνοντας ότι απουσίαζε το χρηματοκιβώτιο της το οποίο ήταν βιδωμένο στο δάπεδο.

Σύμφωνα με την ίδια, το ποσό που περιείχε το χρηματοκιβώτιο υπολογίζεται γύρω στις 400.000 χιλιάδες ευρώ!

Οι διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στην οικία παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο μπαλκονόπορτα ενώ για το χρηματοκιβώτιο φαίνεται να χρησιμοποίησαν διάφορα εργαλεία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις έρευνες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE