ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και βροχές καθημερινά! Την Πρωτοχρονία θα «ξεπαγιάσουμε»

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και βροχές καθημερινά! Την Πρωτοχρονία θα «ξεπαγιάσουμε»

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Το απόγευµα της Τετάρτης (28/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ στα ορεινά πιθανό να πέσει ελαφρύ χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ αλλά σταδιακά στα προσήνεµα, θα καταστούν µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νότιοι, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά σταδιακά θα καταστούν ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέμπτη (29/12) ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Σταδιακά τα φαινόµενα θα εξασθενίσουν. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. 

Την Παρασκευή (30/12) ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος µε βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.

Το Σάββατο (31/12) και την Κυριακή (1/1) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στα ορεινά και τα ηµιορεινά κατά διαστήµατα θα πέφτει χιόνι. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top