Ο Γιώργος Περδίκης συναντά στην Αθήνα την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας - Σκοπός η ενημέρωση για το Κυπριακό

Ο Γιώργος Περδίκης συναντά στην Αθήνα την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας - Σκοπός η ενημέρωση για το Κυπριακό

Ο Γιώργος Περδίκης ταξιδεύει στην Αθήνα με σκοπό να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Προκόπη Παυλόπουλο ώστε να συζητήσουν τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, για συναντήσεις σε επίπεδο κορυφής με την πολιτική ηγεσία της Ελλάδας. 

Ο  Γιώργος Περδίκης θα συναντηθεί στις 13:00 με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και στις 17:30 με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Οι συναντήσεις θα έχουν θέμα το Κυπριακό και εντάσσονται στο πλαίσιο της ενημέρωσης της ελλαδικής πολιτικής ηγεσίας για τις θέσεις του Κινήματος μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και ενόψει της διάσκεψης στη Γενεύη.

Επίσης ο κ. Περδίκης θα συναντηθεί την Πέμπτη (29/12) και με το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων της Ελλάδας.

Ο Γιώργος Περδίκης θα συνοδεύεται από τον Νίκο Παυλίδη, επικεφαλής της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE