LIFESTYLE

Νέα ανατροπή για την Τζώρτζια Παναγή - Τι αποφασίστηκε για την Κύπρια παρουσιάστρια

Νέα ανατροπή για την Τζώρτζια Παναγή - Τι αποφασίστηκε για την Κύπρια παρουσιάστρια

Μπόρα ήταν και πέρασε, όπως φαίνεται για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε κάποιες αλλαγές στην απογευματινή εκπομπή του Alpha όσον αφορά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Παναγή δεν έβγαινε από την αρχή της εκπομπής αλλά μετά την ενότητα του σχολιαστικού, τη θέση της πήρε ο Γιώργος Δάσκαλος – μέλος των «Δέστε τους» και συνεργάτης της εκπομπής στο «Ξαναδέστε τους» -.

Οι πληροφορίες ήθελαν την ομάδα της εκπομπής να μεγαλώνει και οι τέσσερις να γίνονται πέντε. Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο δε θα πραγματοποιηθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελικά να μην αλλάξουν κάτι στην αρχική σύνθεση της εκπομπής.

Έτσι, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Κύπρια παρουσιάστρια επανήλθε στη θέση της και ο Γιώργος Δάσκαλος πέρασε ξανά στην συντακτική ομάδα της εκπομπής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top