Νέα ανατροπή για την Τζώρτζια Παναγή - Τι αποφασίστηκε για την Κύπρια παρουσιάστρια

Νέα ανατροπή για την Τζώρτζια Παναγή - Τι αποφασίστηκε για την Κύπρια παρουσιάστρια

Μπόρα ήταν και πέρασε, όπως φαίνεται για την εκπομπή «Ξαναδέστε τους».

Τις προηγούμενες ημέρες είδαμε κάποιες αλλαγές στην απογευματινή εκπομπή του Alpha όσον αφορά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η Τζώρτζια Παναγή δεν έβγαινε από την αρχή της εκπομπής αλλά μετά την ενότητα του σχολιαστικού, τη θέση της πήρε ο Γιώργος Δάσκαλος – μέλος των «Δέστε τους» και συνεργάτης της εκπομπής στο «Ξαναδέστε τους» -.

Οι πληροφορίες ήθελαν την ομάδα της εκπομπής να μεγαλώνει και οι τέσσερις να γίνονται πέντε. Φαίνεται όμως πως κάτι τέτοιο δε θα πραγματοποιηθεί αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελικά να μην αλλάξουν κάτι στην αρχική σύνθεση της εκπομπής.

Έτσι, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Κύπρια παρουσιάστρια επανήλθε στη θέση της και ο Γιώργος Δάσκαλος πέρασε ξανά στην συντακτική ομάδα της εκπομπής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE