ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Με χιόνια, καταιγίδες και κρύο μας αποχαιρετά το 2016!

ΚΑΙΡΟΣ: Με χιόνια, καταιγίδες και κρύο μας αποχαιρετά το 2016!

Αναλυτικά η πρόβλεψη του Τμήματος Μετεωρολογίας

Την Πέμπτη (29/12) ο καιρός θα είναι αρχικά συννεφιασμένος, με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιονόπτωση στα ορεινά. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά. Θα παρατηρούνται διαστήματα με ηλιοφάνεια αλλά και συννεφιά, που αναμένεται να δώσει τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα, καθώς και χιόνια, τοπικά στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ως νοτιοδυτικοί ισχυροί και τοπικά πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι σφοδροί, 6 με 7 μποφόρ. Σύντομα θα καταστούν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυματώδης και αρχικά τοπικά μέχρι πολύ κυματώδης, για να καταστεί το απόγευμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά θα χιονίζει κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον πλην 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή (30/12) ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο (31/12) και την Κυριακή (1/1) θα υπάρχουν περίοδοι με συννεφιά, αλλά και διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό. Τοπικά αναμένονται βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά και πολύ πιθανό στα ημιορεινά θα πέφτουν χιόνια κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, το Σάββατο, αλλά την Κυριακή θα σημειώσει μικρή πτώση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top