ΠΑΦΟΣ: 34χρονος «ξάφριζε» για 8 μήνες το Mall

ΠΑΦΟΣ: 34χρονος «ξάφριζε» για 8 μήνες το Mall

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου θα βρεθεί 34χρονος στις 10 Ιανουρίου, ο οποίος κατηγορείται για την διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών στην αγορά της Πάφου.

Ο 34χρονος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο τη Τετάρτη 28/12, ενώ η εκδίκαση της υπόθεση ορίστηκε με το νέο έτος, στις 10 Ιανουαρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 34χρονος συνελήφθη στις 17 Δεκεμβρίου για διευκόλυνση των ερευνεών σχετικά με σωρεία διαρρήξεων και κλοπών που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των μηνών Σεπτεμβρίου – Απριλίου, καθώς σχετίστηκε με πέντε διαρρήξεις καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο της Πάφου.

Περισσότερα στο farosonair.com , επίσημο συνεργάτη της Ιστοσελίδας μας στην Πάφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE