Ο κύβος ερρίφθη! Μένει ή φεύγει η Τζώρτζια Παναγή από την εκπομπή του Alpha Ελλάδος;

Ο κύβος ερρίφθη! Μένει ή φεύγει η Τζώρτζια Παναγή από την εκπομπή του Alpha Ελλάδος;

Τις τελευταίες μέρες είδαμε την Κύπρια παρουσιάστρια να περιθωρειοποιείται...

Η Τζώρτζια Παναγή δεν έβγαινε από την αρχή της εκπομπής «Ξαναδέστε Τους» του Alpha Ελλάδος, που εμείς παρακολουθούμε από τον Alpha Κύπρου, αλλά μετά την ενότητα του σχολιαστικού, κατά το τελευταίο μισάωρο της εκπομπής. Τη δε θέση της πήρε ο Γιώργος Δάσκαλος.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του "Peoplegreece.com" οι υπεύθυνοι αποφάσισαν τελικά να μην αλλάξουν κάτι στην αρχική σύνθεση της εκπομπής. Έτσι, στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας η Τζώρτζια επανήλθε στη θέση της και ο Γιώργος Δάσκαλος πέρασε ξανά στην συντακτική ομάδα της εκπομπής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Κατέθεσε ο Οδυσσέας - Θα αξιολογηθούν τα στοιχεία που έδωσε

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη ο οποίος κλήθηκε από τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Θέμιστο Αρναούτη με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα και του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα να προβεί σε γραπτή κατάθεση για όλα όσα δήλωσε δημοσίως.