ΠΑΡΑ-THEMA

Πόσα κόστισε στον φορολογούμενο το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΚΟΑ στο «Ελευθερία» με 300 καλεσμένους...

Πόσα κόστισε στον φορολογούμενο το Χριστουγεννιάτικο πάρτι του ΚΟΑ στο «Ελευθερία» με 300 καλεσμένους...

Πολύς κόσμος περνάει δύσκολες ώρες κι αυτά τα Χριστούγεννα. Άλλοι πεθαίνουν μόνοι στα σπίτια τους, άλλοι ψάχνουν πως θα εξασφαλίσουν τα άκρως απαραίτητα για τις οικογένειές τους...

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για ορισμένους στον ΚΟΑ. 

Για όσους δεν το γνωρίζετε ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού την Πέμπτη (29/12) διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικο πάρτι στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία».

Καλεσμένοι ήταν παράγοντες και υπάλληλοι Ομοσπονδιών, εκπρόσωποι σωματείων και γενικά άνθρωποι σχετικοί με τον αθλητισμό.

Μιλάμε για περισσότερα από 300 άτομα... Όσο για το κόστος του πάρτι, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι 10.000 ευρώ θα τις πλήρωσε ο φορολογούμενος.

Το φαγοπότι κόστισε τουλάχιστον 5.000, αν αναλογιστούμε ότι χρεώθηκε 17 ευρώ το άτομο (300Χ17).

Προσθέστε κάτι άλλα έξοδα για δωράκια και διάφορα άλλα, ενώ σίγουρα η Εύη Καπάταη που προσελήφθη για να διασκεδάσει με τα τραγούδια της τους... αθλητοπατέρες που καταχρέωναν τόσα χρόνια τον Κύπριο φορολογούμενο, θα ήθελε και κάποια χρήματα η κοπέλα. Και φυσικά δεν έχουμε τίποτα με την γνωστή τραγουδίστρια. Την δουλειά της κάνει και μάλιστα πολύ καλά. Άλλοι δεν κάνουν τη δουλειά τους...

Διερωτώμαστε πραγματικά κατά πόσον αυτά τα χρήματα προϋπολογίστηκαν και αν η ελεγκτική υπηρεσία είναι ενημερωμένη γι΄ αυτά τα αχρείαστα και πολυδάπανα γλέντια.

Αλήθεια, πόσο οξύμωρο! «Κόβουν» από παντού και ο ΚΟΑ κάνει πάρτι με τραγουδίστριες. Τη στιγμή που άλλες χρονιές, όταν τα ταμεία ήταν γεμάτα κιόλας, την έβγαζε μόνο με μια κοπή βασιλόπιττας.

ΜακΦαν

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top