ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε την φωτιά στο αυτοκίνητο του γείτονα του και έτρεξε να την σβήσει!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Είδε την φωτιά στο αυτοκίνητο του γείτονα του και έτρεξε να την σβήσει!

Φωτιά στο αυτοκίνητο 78χρονου ξέσπασε στις 19:00 το βραδύ της Πέμπτης 29/12 που ήταν σταθμευμένο εντός της οικίας του στη Λεμεσό

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 19: 24 λήφθηκε κλήση για  πυρκαγιά σε όχημα στην οδό Γρηγορίου Ξενόπουλου στη Λεμεσό. 

Γείτονας μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο του 78χρονου είχε πάρει φωτιά, έτρεξε και την κατέσβησε μόνος του, πριν προλάβει να φτάσει η Πυροσβεστική.

Η φωτιά προκάλεσε αρκετές ζημίες στο εσωτερικό του οχήματος, ενώ τον πρώτο φως της ημέρας η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνες για τα ακριβή αίτια.

Να σημειώσουμε πως το όχημα του 78χρονου βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της οικίας του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.