Συντονισμός Λευκωσίας– Αθήνας ενόψει Γενεύης – Τα λέει με τον Τσίπρα ο Αναστασιάδης

Συντονισμός Λευκωσίας– Αθήνας ενόψει Γενεύης – Τα λέει με τον Τσίπρα ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης βρίσκεται στην Αθήνα, όπου σήμερα στις 10:15 το πρωί της Παρασκευής 30/12 θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.

`Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η συνάντηση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας ανάμεσα στις Κυβερνήσεις Κύπρου και Ελλάδας και στόχο έχει τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας – Αθηνών ενόψει της διάσκεψης για την Κύπρο που θα γίνει στη Γενεύη, στις 12 Ιανουαρίου.

Από κυπριακής πλευράς, παρόντες στην συνάντηση θα είναι ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα επιστρέψει στην Κύπρο την Παρασκευή 30/12  το απόγευμα.

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE