ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι υπάλληλοι των Κυπριακών Ταχυδρομείων έβριζαν τον προϊστάμενό τους Ανδρέα Γρηγορίου...

Οι υπάλληλοι των Κυπριακών Ταχυδρομείων έβριζαν τον προϊστάμενό τους Ανδρέα Γρηγορίου...

Όταν ο διευθυντής των Κυπριακών Ταχυδρομείων, Ανδρέας Γρηγορίου, έπρεπε να αποφασίσει κατά πόσον την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα κλείσει από τη 01:00 ή από τις 15:00 η υπηρεσία του, ήξερε ότι θα φάει οπωσδήποτε βρισίδι...

Είτε από τους υπαλλήλους του, είτε από τους πολίτες.

Τελικά, όπως ο ίδιος ανέφερε στον «Φιλελεύθερο» προτίμησε το πρώτο. Συγκεκριμένα, δήλωσε στον δημοσιογράφο Λούκα Πάρπα: «Είχα να  επιλέξω μεταξύ βρισιών από τους πολίτες και βρισιών από τους υπαλλήλους των Κυπριακών Ταχυδρομείων. Επέλεξα το δεύτερο και και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου».

Εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του συναδέλφου, την συγκεκριμένη ημέρα η κρατική μηχανή «κατέβασε ρολά», καθώς όλες οι δημόσιες υπηρεσίες έβαλαν... λουκέτο από τη 01:00 αντί από τις 15:00. Μοναδική εξαίρεση όπως ήδη σημειώσαμε ήταν η υπηρεσία των  Ταχυδρομείων.

Όπως εξήγησε ο κ. Γρηγορίου, εάν επέρεπε να σχολάσουν οι υπαλλήλοι των Κυπριακών Ταχυδρομείων από τη 01:00, όσοι πολίτες πήγαιναν μεταξύ 01:00 και 15:00 για εξυπηρέτηση σε αυτά και τα έβρισκαν με κατεβασμένα τα ρολά, φυσικό θα ήταν να αρχίσουν τις διαμαρτυρίες, διότι κανείς δεν είχε φροντίσει να τους ενημερώσει έγκαιρα για αλλαγή και περιορισμό στο ωράτιο εξυπηρέτησης τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

Ο Λούκας Πάρπας σημειώνει στο ρεπορτάζ του πως «το ‘έθιμο’ για να σταματά γη εξυπηρέτηση του κοινού από την κρατική μηχανή εντελώς απροειδοποίητα τις παραμονές μεγάλων φιορτών είναι παλιό. Φέτος, όμως, η παραμονή των Χριστουγέννων ήταν αργία αφού συνέπεσε με Σάββατο και έτσι το ‘έθιμο’ μετακινήθηκε στην Παρασκευή, δυο δηλαδδήημέρες πριν τα Χριστούγεννα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top