Φωτιά σε όχημα νεαρού μηχανικού στη Πάφο

Φωτιά σε όχημα νεαρού μηχανικού στη Πάφο

Φωτιά, που σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται να οφείλεται σε εμπρησμό, εκδηλώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/12) σε όχημα που ανήκει σε 29χρονο μηχανικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα του 29χρονου ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ της οικίας του στην Πάφο που βρίσκεται επί της οδού Σπετσών.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έσπευσαν στη σκηνή. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις για να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς σε βάρος του οχήματος του 29χρονου επαναρχίζουν σήμερα το πρωί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE