Φωτιά σε όχημα νεαρού μηχανικού στη Πάφο

Φωτιά σε όχημα νεαρού μηχανικού στη Πάφο

Φωτιά, που σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας φαίνεται να οφείλεται σε εμπρησμό, εκδηλώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/12) σε όχημα που ανήκει σε 29χρονο μηχανικό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα του 29χρονου ήταν σταθμευμένο στο γκαράζ της οικίας του στην Πάφο που βρίσκεται επί της οδού Σπετσών.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου έσπευσαν στη σκηνή. Από τη φωτιά το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις για να διαφανούν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς σε βάρος του οχήματος του 29χρονου επαναρχίζουν σήμερα το πρωί.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE