Δυο αεροπορικές εταιρείες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι για το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα

Δυο αεροπορικές εταιρείες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι για το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα

Το ενδιαφέρον τους φέρεται να έχουν εκφράσει δυο αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους για το δρομολόγιο Πάφος – Αθήνα, σε περίπτωση που τελικά η Ryanair αποφασίσει οριστικά να το εγκαταλείψει.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» η οποία δεν αποκαλύπτει τα ονόματα των δυο αυτών εταιρειών.  

Ξεκαθαρίζει όμως ότι δεν πρόκειται για την Aegean ενώ παράλληλα αναφέρει ότι οι δυο αυτές αεροπορικές δραστηριοποιούνται ήδη στην Κύπρο κάνοντας το δρομολόγιο Αθήνα – Λάρνακα.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι σε περίπτωση που η Ryanair αποφασίσει να εγκαταλείψει το σχετικό δρομολόγιο τότε οι Παφίτες και όχι μόνο δεν θα μείνουν ξεκρέμαστοι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού

Ιερά Σύνοδος: Αποφάσισε παύση του Μητροπολίτη Τυχικού

Την έκπτωση του Μητροπολίτη Πάφου Τυχικού αποφάσισε η έκτακτη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, η οποία εξέτασε τις καταγγελίες που είχαν τεθεί ενώπιόν της σχετικά με τη συμπεριφορά του Τυχικού.

BEST OF TOTHEMAONLINE