ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τραγική η κατάσταση με την παράνομη στάθμευση σε παρόδους της Σταυρού – «Ούτε στο σπίτι μας δεν μπορούμε να σταθμεύσουμε» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Τραγική η κατάσταση με την παράνομη στάθμευση σε παρόδους της Σταυρού – «Ούτε στο σπίτι μας δεν μπορούμε να σταθμεύσουμε» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η απότομη και μεγάλη εμπορική ανάπτυξη της πολυσύχναστης λεωφόρου Σταυρού στον Στρόβολο έφερε πολλά προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ούτε στα σπίτια τους δεν μπορούν πλέον να σταθμεύσουν.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Οι χώροι στάθμευσης αλλά και τα παρκόμετρα που υφίστανται φαίνεται πως δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της περιοχής.

Αποτέλεσμα αυτού είναι καθημερινά, εκατοντάδες οδηγοί να σταθμεύουν παράνομα σε παρόδους της Σταυρού, δημιουργώντας αφενός προβλήματα στους κατοίκους βάζοντας τα οχήματα τους σχεδόν μέσα στα σπίτια τους και αφετέρου προκαλούν και κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Συγκεκριμένα στην οδό Δήλου, συχνό είναι το φαινόμενο πελάτες καφετεριών και καταστημάτων να σταθμεύουν παράνομα τα οχήματα τους και στις δυο πλευρές του δρόμου, καθιστώντας έτσι αδύνατη την διέλευση δυο οχημάτων.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν εδώ και χρόνια από το Δημαρχείο Στροβόλου, όπως τοποθετήσει τουλάχιστον στην μια πλευρά του δρόμου διπλή κίτρινη γραμμή χωρίς αυτό το αίτημα να έχει ικανοποιηθεί.

Χαρακτηριστικά όπως μας αναφέρουν: «Η κατάσταση εδώ και χρόνια είναι τραγική. Αυτοκίνητα σταθμεύουν και στις δυο πλευρές της παρόδου με αποτέλεσμα να δημιουργείται και κυκλοφοριακή συμφόρηση αλλά και φασαρία. Σε κάποιες περιπτώσεις μας κλείνουν και τα παρκινγκ μας! Η συγκεκριμένη οδός δε, αποτελεί την έξοδο  σχολικών λεωφορείων του γυμνασίου του Σταυρού και μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν οχήματα είναι σταθμευμένα και στις δυο πλευρές του δρόμου».

Εμείς, επικοινωνήσαμε με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Στροβόλου Αντρέα Παπαχαραλάμπους ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα εξετάσει το όλο ζήτημα καθώς είναι εις γνώση του τα παράπονα των κατοίκων.   

Φωτογραφία από την οδό Δήλου, πάροδος της πολυσύχναστης λεωφόρου Σταυρού στον Στρόβολο, με οχήματα σταθμευμένα και στις δυο πλευρές του δρόμου χωρίς κίτρινη γραμμή…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top