Έκλεψαν στην Κακοπετριά πριν βρεθούν στα Λατσιά με το πτώμα του 59χρονου! – Με ψυχολογικά και ναρκωτικά

Έκλεψαν στην Κακοπετριά πριν βρεθούν στα Λατσιά με το πτώμα του 59χρονου! – Με ψυχολογικά και ναρκωτικά

Έχει... ψωμί η υπόθεση σε σχέση με τον (για την ώρα) μυστήριο θάνατο του 59χρονου, που βρέθηκε στον ζυγιστικό σταθμό Λατσιών τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/12).

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι τρεις συλληφθέντες και ο 59χρονος αποβιώσας που εντοπίστηκαν να βρίσκονται σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, είχαν προβεί σε αδίκημα πριν τους... βάλουν χειροπέδες.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσαν ώρες προηγουμένως παρουσίασε μηχανική βλάβη κι ενώ βρίσκονται στην περιοχή Πλατανιών. Ακολούθως, οι τέσσερις μετέβησαν στην Κακοπετριά όπου έκλεψαν αυτοκίνητο άλλου προσώπου. Πρόκειται για το αυτοκίνητο εντός του οποίου εντοπίστηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/12) από αστυνομικούς του σταθμού Πέρα Χωρίου.

Με απλά λόγια, αυτή τη στιγμή, δεν τους βαραίνει μόνο το αδίκημα της μαχαιροφορίας, αλλά σε βάρος τους εξετάζεται και υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.

Στο μεταξύ, πληροφορίες μας για τον 59χρονο που βρέθηκε νεκρός στο εν λόγω όχημα, αναφέρουν πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ υπάρχει υπόνοια ότι έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE