Ερντογάν: «Η Τουρκία θα αγωνισθεί μέχρι τέλους εναντίον των τρομοκρατικών επιθέσεων»

Ερντογάν: «Η Τουρκία θα αγωνισθεί μέχρι τέλους εναντίον των τρομοκρατικών επιθέσεων»

Ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Τουρκία θα αγωνισθεί μέχρι το τέλος εναντίον των κάθε μορφής επιθέσεων από τρομοκρατικές οργανώσεις, μετά τον φόνο 39 ανθρώπων από ένοπλο σε νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

"Ως έθνος, θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους εναντίον όχι μόνο των ένοπλων επιθέσεων  τρομοκρατικών οργανώσεων και των δυνάμεων που βρίσκονται πίσω τους, αλλά επίσης  εναντίον των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιθέσεών τους", αναφέρει ο  Ερντογάν σε γραπτή δήλωσή του.

"Προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να καταστρέψουν το ηθικό του λαού μας και να  αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας με αποτρόπαιες επιθέσεις που στοχοθετούν αμάχους  ... Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως έθνος, θα συσπειρωθούμε περισσότερο  και δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ σε τέτοια βρώμικα παιγνίδια", δήλωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο μακελάρης έχει εξοντώσει τα θύματα του - Στους 39 οι νεκροί στη Κωνσταντινούπολη

Πρωτοχρονιάτικο μακελειό στην Τουρκία με τουλάχιστον 35 νεκρούς - VIDEO​

Από τα πιο κοσμοπολίτικα στέκια για πλούσιους και διάσημους το κλαμπ του μακελειού στην Τουρκία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE