Έρχονται νέες προαγωγές και σαρωτικές μεταθέσεις στην Αστυνομία

Έρχονται νέες προαγωγές και σαρωτικές μεταθέσεις στην Αστυνομία

Σε σαρωτικές μεταθέσεις - μετακινήσεις αξιωματικών της Αστυνομίας θα προχωρήσει το προσεχές διάστημα το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ένεκα των αναδρομικών προαγωγών που έλαβαν μέλη του σώματος.

Υπενθυμίζουμε ότι  την χρονιά που μας πέρασε ο Ιωνάς Νικολάου προχώρησε στις προαγωγές μελών του σώματος αναδρομικά στο βαθμό του Αστυνόμου Β’.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται ότι θα προαχθούν κι άλλοι αξιωματικοί της Αστυνομίας και ως αποτέλεσμα αυτού θα γίνουν σαρωτικές μεταθέσεις.

Χρονικό ορόσημο θωρείται ο προσεχής Μάρτιος όπου αναμένεται να δούμε πολλές διαφοροποιήσεις σε καίρια πόστα της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Σημαντικές ανακατατάξεις στην Αστυνομία τον Ιανουάριο – Αλλαγές από τον Δεκέμβριο

Προήχθησαν αναδρομικά σε Αστυνόμοι Β΄ - Έπεσαν οι προαγωγές τους τα προηγούμενα έτη - Διαβάστε τα ονόματα

62 μεταθέσεις στην Αστυνομία – Φεύγει από την Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου ο Γιώργος Οικονόμου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

«Πιστεύω στις προοπτικές της κυπριακής αμυντικής βιομηχανίας» - Συναντήθηκε με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Α. Κουμπέλιους ο ΠτΔ

Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Άμυνα κ. Άντριους Κουμπέλιους είχε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την οποία υπογραμμίστηκε η μεγάλη σημασία για την ΕΕ στο σύνολο της,  της ενίσχυσης της ρήτρας περί αμοιβαίας συνδρομής στη βάση του άρθρου 42,7 της ΣΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE