Λεμεσός: Όχημα γυναίκας τυλίχθηκε στις φλόγες

Λεμεσός: Όχημα γυναίκας τυλίχθηκε στις φλόγες

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα γυναίκας έξω από την πολυκατοικίας της στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/1), έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει η 51χρονη ιδιοκτήτρια του.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ελαφρές ζημιές προκλήθηκαν σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα του.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

«Άλμα» καταγγελιών - Ο Οδυσσέας ανοίγει τον ασκό του Αιόλου - Οι αποκαλύψεις για το Ανώτατο και Προεδρικό

Πριν καλά-καλά συστήσει το νέο κίνημα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με αφορμή τις δηλώσεις του στις «ΑΙΧΜΕΣ», ότι στενός συνεργάτης του Προέδρου της Δημοκρατίας, είχε πει σε πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του κ. Μιχαηλίδη, ότι η απόφαση που θα εξέδιδε το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ήταν ομόφωνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE