Λεμεσός: Όχημα γυναίκας τυλίχθηκε στις φλόγες

Λεμεσός: Όχημα γυναίκας τυλίχθηκε στις φλόγες

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα γυναίκας έξω από την πολυκατοικίας της στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας (2/1), έγινε αντιληπτή φωτιά σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας όπου διαμένει η 51χρονη ιδιοκτήτρια του.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ελαφρές ζημιές προκλήθηκαν σε αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα του.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί, ενώ το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE