«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 27χρονη από την Λευκωσία

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 27χρονη από την Λευκωσία

Οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα....

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) Αρχηγείου Αστυνομίας, ενώ διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τα Λατσιά, εντόπισαν ένα όχημα να κινείται με ταχύτητα 196 ΧΑΩ αντί 100 ΧΑΩ. 
 
Λόγω της υπερβολικής ταχύτητας, το όχημα, ανακόπηκε για έλεγχο από δεύτερο περίπολο του ΟΠΟΔ στην περιοχή Λυμπιών.
 
Όπως διαπιστώθηκε, το όχημα οδηγείτο από 27χρονη, η οποία κατηγορήθηκε γραπτώς.  
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE