Ετοιμαστείτε! Έρχονται βροχές και χαλάζι όλο το φετινό καλοκαίρι – Η πρόβλεψη του γνωστού μελετητή καιρικών φαινομένων – VIDEO

Ετοιμαστείτε! Έρχονται βροχές και χαλάζι όλο το φετινό καλοκαίρι – Η πρόβλεψη του γνωστού μελετητή καιρικών φαινομένων – VIDEO

Ο γνωστός μελετητής καιρικών φαινομένων Λεωνίδας Λεωνίδου, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή προέβη στην καθιερωμένη πρόβλεψη του για την νέα χρονιά.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του Mega, «έπεσε μέσα» σε όλες τις περσινές του προβλέψεις για το 2016 μελετώντας τα γνωστά «μηναλάια».

Έτσι και φέτος ο κ. Λεωνίδου δημοσιοποίησε την πρόβλεψη του για τα καιρικά φαινόμενα του 2017 καταγράφοντας συγκεκριμένες μέρες του μήνα που θα έχουμε βροχές, χιόνια ή και χαλάζι.

Αυτό που ξεχωρίζει σύμφωνα με τα όσα σημείωσε ο κ. Λεωνίδου είναι ότι στα μέσα όλων των μηνών της άνοιξης μέχρι και το καλοκαίρι θα υπάρχουν βροχές.

Συγκεκριμένα, ο πιο βροχερός μήνας θα είναι ο Ιούλιος καθώς από τις 14 – 23  θα βρέχει κάθε μέρα συνοδευόμενο μάλιστα με χαλάζι στα ορεινά.

Ανάμεσα σε άλλα πρόσθεσε ότι λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών τα φετινά καλοκαιρινά φρούτα θα είναι τα καλύτερα σε ποιότητα της τελευταίας δεκαετίας.

Δείτε την μετεωρολογική πρόβλεψη του κ. Λεωνίδου για όλο το 2017:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Jerusalem Post: «Φρένο» από τις ΗΠΑ στα σχέδια του Ισραήλ για την τελική χερσαία επιχείρηση στη Γάζα

Αρχίζει η τελευταία φάση της επίθεσης στη Γάζα, προαναγγέλλουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης αναφερόμενα στην επιχείρηση ανακατάληψης της Γάζας με την κωδική ονομασία «Άρματα του Γεδεών» ενώ κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν δηλώσει ότι το Ισραήλ δεν θα αποσυρθεί από περιοχές στις οποίες έχει εισέλθει στο βόρειο και κεντρικό τμήμα του θύλακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE