Ύμνοι της «Sun» για την Κύπρο: «Ο φθηνότερος προορισμός για τις χειμερινές σας διακοπές» - Η Κυπριακή πόλη που προτείνει να επισκεφθούν

Ύμνοι της «Sun» για την Κύπρο: «Ο φθηνότερος προορισμός για τις χειμερινές σας διακοπές» - Η Κυπριακή πόλη που προτείνει να επισκεφθούν

Την Κύπρο παρουσιάζει ως τον φθηνότερο προορισμό για χειμερινές διακοπές, η βρετανική εφημερίδα, «The Sun».

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Χαρακτηριστικά, αναφέρει ότι σύμφωνα με έρευνα της Post Office Travel Μoney, «η ηλιόλουστη Κύπρος είναι ο πιο φθηνός  προορισμός για όσους θέλουν να ταξιδέψουν και να χαλαρώσουν την χειμερινή περίοδο».

Η Κυπριακή πόλη που προτείνει το δημοσίευμα της «Sun» είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, δηλαδή η ιστορική Πάφος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα οι Βρετανοί μπορούν να κάνουν μια βδομάδα διακοπές στην Πάφο με £339 ανά άτομο (γύρω στα 400 ευρώ), συμπεριλαμβανομένου δείπνου και ποτού, εξερευνώντας όπως σημειώνει το σύγχρονο λιμάνι και τα ιστορικά εκθέματα της παραθαλάσσιας πόλης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE