ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να παραδώσει το φαγητό και του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να παραδώσει το φαγητό και του έκλεψαν την μοτοσυκλέτα

Κλάπηκε καθώς ο διανομέας μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας για να παραδώσει παραγγελία.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από διευθυντή καταστήματος παρασκευής έτοιμου φαγητού στη Λευκωσία ότι, γύρω στις 7.50μ.μ. την Τρίτη 4/1, ενώ διανομέας του καταστήματος μετέβη σε περιοχή της Λευκωσίας, όπου στάθμευσε τη μοτοσικλέτα του για να παραδώσει παραγγελία, άγνωστος πλησίασε τη μοτοσικλέτα και την έκλεψε. 

Η μοτοσικλέτα φέρει αριθμούς εγγραφής ΜΡΤ833 και είναι μάρκας LΙΝΗΑΙ LASER, κυβισμού 125cc, χρώματος μπλε, αξίας €1,800 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Κυπριακό: Κομβικής σημασίας ο διορισμός Χανς - Άμεση εμπλοκή της ΕΕ στις περαιτέρω εξελίξεις - Στις 22 Μαΐου, στην Κύπρο, η Ολγκίν

Σε μια περίοδο, όπου οι εξελίξεις στο κυπριακό, δεν είναι ευοίωνες, η κίνηση από πλευράς της ΕΕ για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου, προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που οδήγησε στην επιλογή του Γιοχάνες Χαν, ο οποίος ουσιαστικά θα είναι η φωνή των Βρυξελλών, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE