ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «...την μάνα σου και το σόι σου» - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς που έφερε τον φόνο – Γνωστός ο δράστης

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: «...την μάνα σου και το σόι σου» - Πώς ξεκίνησε ο καβγάς που έφερε τον φόνο – Γνωστός ο δράστης

Ένα αστείο, μια απλή παρεξήγηση, οδήγησε σε βρισίδι και εν τέλει σε φόνο...

Αυτά ήταν τα αίτια του θανάτου του 23χρονου Ινδού φοιτητή σε διαμέρισμα στην Δερύνεια.

Τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη. Λίγες ώρες προηγουμένως και πιο συγκεκριμένα γύρω στις 22:00 το βράδυ της Τρίτης (03/01) 12 Ινδοί είχαν συναντηθεί και τα έλεγαν φιλικά. Εκείνη τη στιγμή δυο φίλοι παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους και αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, που αφορούσαν την οικογένειά τους.

Όπως πληροφορηθήκαμε, οι βρισιές ήταν στο στυλ «...την μάνα σου και το σόι σου».

Οι πέντε έφυγαν και επανήλθαν στις 02:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (04/01) κρατώντας μαχαίρια, τσεκούρια και λοστούς.

Απολογισμός ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας. Η Αστυνομία γνωρίζει τον δράστη, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον 23χρονο.

Να σημειώσουμε πως από το μεσημέρι της Τετάρτης 04/01, οι Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες σε διαμερίσματα της περιοχής που οι Ινδοί συναπαντιόνταν μαζί με κοινούς φίλους. 

Διαβάστε ακόμη

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών - Η αιτία πίσω από τα μαχαιρώματα και γιατί άναψαν τα αίματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΟΝΙΚΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Τους έσφαξαν μπροστά τους - Στην Αστυνομία για ανάκριση οι τρεις φίλοι του θύματος

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Μπούκαραν στο διαμέρισμα τους και άρχισαν να τους μαχαιρώνουν - Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE