ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Πέθανε κατάδικος - Επτά μήνες άντεξε στις Κεντρικές Φυλακές – «Αξίζει μου κρεμάλλα...»

Πέθανε κατάδικος - Επτά μήνες άντεξε στις Κεντρικές Φυλακές – «Αξίζει μου κρεμάλλα...»

Επτά μήνες έμελλε να αντέξει στις Κεντρικές Φυλακές...

Ο λόγος για τον Γιάγκο Κατσαρή που απεβίωσε από καρδιακή ανεπάρκεια το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Όπως γράφει στο ρεπορτάζ του ο συνάδελφος Βάσος Βάσου, ο 80χρονος στις 30 Δεκεμβρίου παρουσίασε συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας και υψηλής πίεσης. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου απεβίωσε το επόμενο βράδυ στις 21:30.

Στις 3 Μαρτίου είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του, Ζωή Κατσαρή, 77 χρόνων, στο αγρόκτημα στα Περβόλια Λάρνακας όπου διέμενε.

Το φονικό πιστόλι το κατείχε παράνομα και εν τέλει καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκιση. Είχε παραδεχθεί ενοχή στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας της συζύγου του.

Μάλιστα, σε μια από τις δικάσιμους ενώπιον του Κακουργιοδικείου είχε παρουσιαστεί μετανοιωμένος για την πράξη του. Είχε αναφέρει στο δικαστήριο χαρακτηριστικά: «Για το λάθος που έκαμα αξίζει μου κρεμμάλλα».

Τα τελευταία χρόνια ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και είχαν συχνά προστριβές για οικονομικά ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κατσαρής αντιμετώπιζε και ψυχολογικά προβλήματα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Νεκρός και ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης από ισραηλινά πλήγματα - Αναμένεται σκληρή ιρανική απάντηση

Σκοτώθηκε στα πλήγματα που εξαπέλυσε το Ισραήλ στη Βηρυτό χθες, Παρασκευή, o αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν, Αμπάς Νιφορουσάν. Τις τελευταίες ημέρες τα χτυπήματα από το Ισραήλ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν αποκλείει χερσαία επέμβαση στον Λίβανο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top