LIFESTYLE

Κωστόπουλος- Αρναούτη: Όλη η αλήθεια για το φλέρτ και την νυχτερινή τους έξοδο! ΦΩΤΟ

Κωστόπουλος- Αρναούτη: Όλη η αλήθεια για το φλέρτ και την νυχτερινή τους έξοδο! ΦΩΤΟ

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς...

Μια τυχαία συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Μίνα Αρναούτη έγινε η αφορμή για να ξεκινήσει μια απίστευτη φημολογία για ένα υποτιθέμενο νέο φλερτ στην showbiz.

Σύμφωνα με το nassosblog όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρισκότανε σε πάρτι στο City link κέντρο της Αθήνας παρέα με φίλους του.

Στην παρέα του, στο Teatro, βρισκότανε και ο ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος είναι και συνιδιοκτήτης. Λίγες ώρες μετά την είσοδο του νέου χρόνου ο παρουσιαστής «έμεινε» από μπαταρία στο κινητό του. Επειδή δεν υπήρχε φορτιστής πήγε στο απέναντι μαγαζί που ανήκει στον φίλο του Λορέντζο Φρέρη.

Ο Πέτρος κατευθύνθηκε στο τραπέζι του και ζήτησε έναν φορτιστή. Εκεί βρισκότανε και η Μίνα Αρναούτη, η οποία προσφέρθηκε ευγενικά να δώσει τον δικό της. Ο Πέτρος έκατσε στο τραπέζι τους μέχρι να αποκτήσει το κινητό του τηλέφωνο και πάλι «ζωή» και αποχώρησε.

Ο διάλογος ανάμεσα στον Πέτρο και στην Μίνα κράτησε μερικά λεπτά. Αυτή η ολιγόλεπτη συνάντηση ήταν αρκετή για να ξεκινήσει η παραφιλολογία και μια σειρά από δημοσιεύματα που μίλαγαν για την αρχή ενός φλερτ που όπως λέει το δικό μας ρεπορτάζ όχι απλά δεν υφίσταται αλλά δε ξεκίνησε καν.



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top