Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης 04/01 σε ώρα αιχμής

Ένα τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 37 επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 8:20 το πρωί, ώρα αιχμής για τους Νεοϋορκέζους.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και διασώστες που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος έδειχναν καπνό να βγαίνει από το τρένο, ενώ διακρίνεται και τουλάχιστον μία πόρτα που έχει σπάσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για το ποια μπορεί να είναι η αιτία του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE